NieuwsPunt. – 27 mei 2019

NieuwsPunt. – 27 mei 2019
Foto: RTV Seaport

NieuwsPunt. wekelijks live radio nieuwsprogramma op maandagavond gepresenteerd door Sjoerd Dekker en Netty Struijs met: Nieuws uit Velsen en de VVV Uitagenda. Met vanavond een reactie van de wethouder verkeer Bram Diepstraten over het verloren kort geding dat Velsen tegen de bonden had aangespannen over het niet varen van de veerpont tijdens de stakingsdag van het openbaar vervoer.

Johan Zwakman, voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Noord, vroeg de luisteraars wat te doen met de 40 meter lange muur in het Noordzeekanaal die is ontstaan door de aan te leggen nieuwe Zeesluis. Dit onderwerp zak nog vaker terugkeren.
En politiek verslaggever Gertjan Huijbens blikte terug op de gemeenraadsvergadering van woensdag 22 mei en het geweldige concert van Soli afgelopen zaterdag, waaraan hij als muzikant had deelgenomen.

Uur 1:

Uur 2: