Immense concerthal voor spektakel-Night

Immense concerthal voor spektakel-Night
Foto RTV Sepaort / Gertjan Huijbens

Zaterdagavond is het eindelijk zover voor muziekvereniging Soli. Dan wordt het 110-jarige jubileum gevierd met de Rigo Verffabriek Night of Music. Afgelopen week is voor dit muzikale spektakel het Tenniscentrum Velserbroek omgebouwd tot een immense concerthal.

Er is een enorm podium gebouwd om het 120-koppige orkest en de 150 koorzangers een plek te kunnen geven. Samen met de solisten Shirma Rouse, Cor Bakker, Carel Kraayenhof, Gerard Alderliefste, Esther ‘Funky Diva Ezz’ de Haas en DJ DNS geven zij concert dat qua repertoire en opzet valt te vergelijken met de Vrienden van Amstel Live. Afgaande op de generale repetitie van donderdag, belooft het een spetterende show te worden.

RTV Seaport nam vorige maand al een kijkje bij de repetitie, sprak met de dirigent, regisseur, artiesten en organisatoren en maakte een tv-reportage die is terug te zien op onze website via Uitzending Gemist. Zie nightofmusic.soli.nl voor meer informatie en de verkoop van de laatste kaarten.