Dana Zemtsov & Anna Fedorova in ‘t Mosterdzaadje

Dana Zemtsov & Anna Fedorova in ‘t Mosterdzaadje
Foto RTV Seaport/PR

Op vrijdag 24 mei om 20.00 uur zijn in ‘t Mosterdzaadje te gast de altvioliste Dana Zemtsov en de pianiste Anna Fedorova. Twee jonge vrouwen die wereldwijd al een carrière opbouwden en in Nederland grote naamsbekendheid hebben. Zij komen om hun nieuwe programma ‘A la Francaise’ te presenteren dat komende zomer op cd wordt opgenomen.

Dana Zemtsov is een van de meest veelbelovende altviool solisten van haar generatie en treedt in onder andere het Concertgebouw, de Rotterdamse Doelen en Carnegie Hall in New York. Ze werd verkozen tot Jonge Musicus van het Jaar in 2010 en is het jongste lid van het beroemde Zemtsov Viola Quartet.

Anna Fedorova (Kiev) heeft meer dan 14 internationale pianoconcoursen gewonnen. Haar live opname van het 2e pianoconcert van Rachmaninov in het Concertgebouw is op You Tube meer dan 21 miljoen keer bekeken en daarmee het best bekeken klassieke concert.

‘t Mosterdzaadje is vanaf een half uur voor aanvang geopend.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk.
.

%d bloggers liken dit: