Cor Bakker speelt zaterdag ook met Soli

Cor Bakker speelt zaterdag ook met Soli
Foto Joran Out

Komende zaterdag 25 mei is het eindelijk zover: de Rigo verffabriek Night of Music van de 110-jarige muziekvereniging Soli in tenniscentrum Velserbroek, dat voor die gelegenheid wordt omgebouwd tot een grote concerthal.

Het zijn spannend en drukke dagen voor de 120 muzikanten en 150 koorleden die samen met Shirma Rouse, Carel Kraayenhof, Cor Bakker, Gerard Alderliefste, Esther Funky Diva Ezz de Haas en DJ DNS een spetterende show willen neerzetten. Er wordt nog druk gerepeteerd en er is door de organisatie al veel werk te verzet. En er moet nog het nodige gebeuren, zoals de zaal inrichten met stoelen, podium, geluid, licht, horeca en uitingen van de sponsors die alles mogelijk maken, zoals hoofdsponsor Rabobank IJmond.

Afgelopen zondag was het de beurt aan pianist Cor Bakker om met het immense gezelschap te repeteren. Hij was onder de indruk van de omvang van het orkest en koor. ,,Ik heb vaker met harmonieorkesten gespeeld, maar met zoveel mensen is wel uniek voor mij!”

Kaarten voor de Night kosten 20 euro per stuk, inclusief een grootse afterparty na het concert. Zie www.soli.nl voor meer informatie en de kaartverkoop via internet. De kaarten zijn ook verkrijgbaar bij het Rigo Verfcentrum, IJmuiderstraatweg 6-8 in IJmuiden.