Senne Lynen maatschappelijk speler 2018-19

Senne Lynen maatschappelijk speler 2018-19
Foto aangeleverd

Senne Lynen is uitgeroepen tot de Pay2d Maatschappelijk Speler van Telstar in het seizoen 2018-2019. De speler ontving hiervoor een award en een prepaid creditcard met een mooi bedrag van sponsor Pay2d.

Veel spelers van Telstar voelen zich betrokken bij de maatschappelijke activiteiten van Telstar Thuis in de Wijk en zetten zich daarvoor actief in. Het was daarom niet eenvoudig voor de jury om één speler uit te kiezen. Uiteindelijk viel de keuze op Senne Lynen omdat hij dit jaar vele malen aanwezig was bij diverse programma’s, collega’s verving wanneer dit nodig was en dit altijd met veel enthousiasme richting de deelnemers deed.

Bij Playing for Success was Senne regelmatig beschikbaar voor de interviewopdracht en de certificering. Ook was hij scheidsrechter bij de Telstar Street League en is hij ingezet bij diverse clinics.

De Belgische middenvelder heeft nog een contract bij Telstar. Hij is dus volgend seizoen weer te bewonderen op het veld van het Rabobank IJmond Stadion en daarnaast bij de maatschappelijk activiteiten van Telstar Thuis in de Wijk!