Brocante- en boekenmarkt bij Odd Fellows

Brocante- en boekenmarkt bij Odd Fellows
© RTV Seaport / PR

Zaterdag 18 mei tussen 10 en 13 uur houden de Odd Fellows van Velsen weer een brocante (vlooienmarkt), annex boekenmarkt in hun verenigingsgebouw aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid.

De voorraad boeken wordt steeds aangevuld met kwalitatief goede boeken en daardoor vinden deze bij velen gretig aftrek. Voor een euro zijn de meeste boeken te koop. Een bijzonder boek is wat hoger geprijsd. Dit jaar zijn er meer boeken dan zolderspulletjes.

De opbrengst van deze brocante- en boekenmarkt komt zoals altijd, ten goede aan een maatschappelijk project, waarvoor de Odd Fellows zich ten volle inzet. Voor dit jaar is dat het “Wopsie Topsie kinderkamp”. Dit kinderkamp is gebaseerd op een non-profit grondslag en wordt al ruim 60 jaar georganiseerd door en namens de Sportbond IJmuiden, ook voor kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben.