Havenfestival en Kunst op de kade

Havenfestival en Kunst op de kade
Foto: Havenfestival IJmuiden

Het Havenfestival IJmuiden vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 en zondag 30 juni in en rond de Visserhaven van IJmuiden. Onder de noemer Kunst op Kade is een bijzondere binnenlocatie beschikbaar voor een expositie van werken van zes tot acht beeldend kunstenaars. Het thema dit jaar is duurzaamheid en als één van de werken hiernaar verwijzen wordt dat op prijs gesteld.

Eventuele deelname aan de expositie Kunst op de Kade kan vanaf heden gemeld worden via mailadres: kunstopdekade@gmail.com met vermelding van de website van de beeldend kunstenaar voor de ballotage. Geen website? stuur dan 3 foto’s van het werk met vermelding van techniek en formaat.
Deelname is ook mogelijke voor diegene die niet in de IJmond wonen maar wel affiniteit hebben met het onderwerp.