Nieuw aanbod voor Sportpas Velsen

Nieuw aanbod voor Sportpas Velsen
Foto RTV Seaport/PR

Sportpas Velsen is dit jaar succesvol van start gegaan. Honderden kinderen hebben afgelopen seizoen deelgenomen aan sportieve activiteiten en een aantal is zelfs lid geworden van clubs en verenigingen. Tijd voor een hernieuwde kennismaking.

Momenteel wordt gewerkt aan een nieuw aanbod na de zomervakantie. Sportaanbieders kunnen hun sport- en beweegaanbod (kosteloos) laten plaatsen in de brochure 2019-2020, waarin het volledige sportaanbod wordt vermeld.
Deelname en gegevens kan gemeld worden via sportloket@velsen.nl. Door Sport- en Cultuurimpuls wordt vervolgens contact opgenomen.

De Sportpas Velsen brengt vraag en aanbod bij elkaar. Sportverenigingen en sportaanbieders organiseren activiteiten, deelnemers maken een account aan en schrijven zich in. Het sport- en beweegaanbod is te vinden zijn op www.sportpasvelsen.nl