Velsen hoofdsponsor YSY Ronde om Noord-Holland

Velsen hoofdsponsor YSY Ronde om Noord-Holland
Foto: YSY Ronde om Noord-Holland

De gemeente Velsen is de komende drie jaar hoofdsponsor van de YSY Ronde om Noord-Holland, de zeilwedstrijd om de wateren van Noord Holland met de finish in IJmuiden op zaterdag 22 juni. De start is op vrijdag 21 juni vanuit Lelystad. Dit jaar is het de 23ste keer dat de YSY Ronde om Noord-Holland wordt georganiseerd waaraan ongeveer 150 schepen deelnemen.

Het beeldmerk van de toeristische campagne IJmuiden Rauw aan Zee zal tijdens de YSY Ronde om Noord-Holland veelvuldig te zien zijn. Citymarketing .IJmuiden ondersteunt bij de promotie van het nautische evenement.

De YSY Ronde om Noord Holland is een zeilevenement dat alleen doorgang kan vinden door de tomeloze energie van ruim 40 vrijwilligers. Maar ook de sponsoren die ons jaarlijks financieel steunen zijn onmisbaar. De Ronde is zeer verheugd dat IJmuiden aan Zee de komende 3 jaar, zich prominent, aan dit evenement te binden.