Win hardloopschoenen bij Pim Mulierloop

Win hardloopschoenen bij Pim Mulierloop
© RTV Seaport / PR
Zondag 12 mei staat Santpoort weer in het teken van het oudste hardloopevenement van Nederland: de 79ste Krinkels Pim Mulierloop.
Speciaal voor alle kinderen die meedoen met de 1,2 km kidsrun stelt Run2Day Haarlem twee paar Nike Pegasus Kids hardloopschoenen beschikbaar! Één paar schoenen wordt bij de meisjes verloot en één paar bij de jongens. 
De 1,2 km jeugdloop (t/m 12 jaar) is op en rond de baan van atletiekvereniging Suomi en start om 10.30 uur. De allerjongsten mogen samen met hun papa of mama aan de hand hardlopen. Na de finish krijgen alle deelnemers de unieke Pim Mulierloop medaille omgehangen en zal de verloting van de hardloopschoenen plaatsvinden.
Op de wedstrijddag kan men vanaf 9.15 uur tot een kwartier voor de start nog inschrijven.