Echtpaar Bosschert 65 jaar getrouwd

Echtpaar Bosschert 65 jaar getrouwd
Foto RTV Seaport/Jaap Bakker

Het echtpaar Piet en Rie Bosschert-Van Eden kregen afgelopen vrijdag bezoek van loco-burgemeester Jeroen Verwoort. Hij kwam het echtpaar namens het gemeentebestuur feliciteren met hun 65-jarig huwelijk in het zalencentrum Velserduin in IJmuiden.

Piet Bosschert is een bekend persoon in IJmuiden. Hij verzorgde jarenlang op donderdag samen met zijn zoon de koffie en thee voor de marktkooplieden op de IJmuidense weekmarkt. Verder is hij al 70 jaar lid van de IJmuider Harmonie, waar Rie lid was van de activiteitencommissie en de jaarlijkse loterij organiseerde. Verder is Rie jaren lid geweest van het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen afdeling Velsen.

Het echtpaaar verkeert in goede gezondheid, hebben nog een volkstuin en rijden nog met de auto overal heen.