A capella concert Brother-4-Tune in Velsen-Zuid

A capella concert Brother-4-Tune in Velsen-Zuid
Foto RTV Seaport/PR

Zondagmiddag 7 april vindt een optreden plaats van de A capella-groep Brother-4-Tune in de Engelmunduskerk in Velsen-Zuid. De groep bestaat uit vijf heren, waarvan er drie uit Velsen komen.

De Brothers-4-Tune bestaan al ruim 28 jaar. Het begon allemaal met het zingen van zogenaamde Barbershopmuziek, meerstemmige cowboy-liedjes die vooral in Amerika erg populair zijn. In die periode was de naam van de groep “Brothershop”. Later ging de groep zich toeleggen op close harmony, nam de groep zangles en werd de naam gewijzigd in Brother-4-Tune.

De groep draait zeker niet op routine. Externe coaches zorgen er voor dat de groep nog steeds groeit qua niveau. Momenteel zijn de Brothers regerend Belgisch kampioen. Via hun website www.brothers4tune.com en Facebook zijn de verrichtingen van de Brothers te volgen.

De kerk gaat om 14.30 uur open. Het concert begint om 15.00 uur. Kosten: € 10, inclusief een drankje in de pauze. Kaarten zijn te bestellen bij voorkeur via de website www.engelmunduskerkoudvelsen.nl of anders telefonisch 06-18921501.