Heel Driehuis bakt!

Heel Driehuis bakt!
Foto: Engelmunduskerk Driehuis

Ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van de Engelmunduskerk in Driehuis wordt eenieder uitgedaagd voor een creatieve bijdrage aan de wedstrijd ‘Heel Driehuis bakt’.

Op zaterdag 6 april om 13.00 uur kunnen taarten met als thema: Engelmunduskerk – 125 jaar “Het Hart van Driehuis” in de kerk gebracht worden. Voor kinderen t/m 12 jaar is er de cupcake wedstrijd met hetzelfde thema.

Het formulier om mee te kunnen doen kunt u vinden op: www.engelmunduskerkdriehuis.nl of achterin de kerk.
Tijdens het concert van de “Delta Singers” beoordeelt de jury de ingebrachte taarten en cupcakes. De patissier Cees Holtkamp (van de befaamde Croquetten) uit Amsterdam, banketbakkers Vincent Schmidt uit Driehuis en Ben Vreman uit Santpoort, alsmede fijnproever Wim Willems Floet vormen samen de jury. Er zijn verschillende mooie prijzen te winnen.