Laat geen geld liggen!

Laat geen geld liggen!
Foto: Sociaal Wijkteam

Elk jaar organiseert het Sociaal Wijkteam in maart een activiteit in de Week van het Geld. Het Sociaal Wijkteam helpt mensen graag bij het onderzoeken of geen er geld blijft liggen als u daar recht op heeft. Daarom zijn belangstellenden voor hulp en informatie op donderdag 28 maart tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in Woonzorgcentrum Velserduin.

Tijdens deze twee uur wordt ook een loterij gehouden waarmee het (budget) kookboek ‘Gezond & Lekker koken’ gewonnen kan worden! Met dit kookboek in huis kunt u elke dag van de week en bij iedere gelegenheid in een handomdraai iets heerlijks op tafel zetten, dat (bijna altijd) verantwoord en betaalbaar is. ‘Gezond & Lekker koken’ is een uitgave van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Locatie: Woonzorgcentrum Velserduin, Scheldestraat 101 in IJmuiden