Citymarketingcafé over innovatie

Citymarketingcafé over innovatie
Foto: Citymarketing

Citymarketing .IJmuiden wil bezoekers, bewoners en bedrijven met elkaar verbinden en start daarom met een maandelijks Citymarketingcafé. Daarbij staat elke keer een ander thema centraal. Het eerste Citymarketingcafé vindt plaats op donderdag 28 maart en staat in het teken van innovatie.

Dit onderwerp wordt niet alleen belangrijker voor grote bedrijven in de maakindustrie, maar ook voor kleinere ondernemingen in de visserij, de bouw, de logistiek en andere sectoren.                                              

Naast citymarketeer Friso Huizinga zijn ook vertegenwoordigers van Techport aanwezig, die vertellen over wat Techport kan betekenen in het ondersteunen van innovaties. Daarnaast houdt het Innovatiefonds MKB Velsen een korte presentatie.                                                                                                                
Het Citymarketingcafé duurt van 16.00 tot 18.00 uur en heeft een informeel karakter. De locatie is het voormalige kerkje aan de Helmstraat 9 in Oud-IJmuiden. Aanmelden kan via citymarketeer@ijmuiden.nl. De toegang is gratis.

%d bloggers liken dit: