FNV IJmond organiseert 1e Vakbondscafé

FNV IJmond organiseert 1e Vakbondscafé

Woensdag 27 maart start om 20.00 uur in het zalencentrum Velserduin in IJmuiden het Vakbondscafé van Lokaal FNV IJmond, dat op termijn maandelijkse georganiseerd wordt door de Kerngroep IJmuiden.

Het thema van woensdag 27 maart is: Gewoon Goed Vakbondswerk. De aftrap van de discussie wordt verzorgd door Erik Gerritsma, heftruckchauffeur en vakbondskaderlid. Gerritsma is bestuurslid van Lokaal FNV IJmond en maakt deel uit van de Kerngroep IJmuiden.

Eén van de doelen van de Kerngroep IJmuiden is de arbeidersmacht en de solidariteit binnen en buiten de bedrijven versterken, wonen, onderwijs, zorg en cultuur uit de greep van de markt halen en de vakbond weer in handen van de arbeiders brengen.

locatie: Zalencentrum Velserduin, Velserduinplein 3 – 5, IJmuiden
Toegang is gratis!