Informatieavond verduurzamen woning

Informatieavond verduurzamen woning
FOTO Energiek Velsen

Lokale duurzame energiecoöperatie Energiek Velsen krijgt veel vragen over vervolgstappen in de verduurzaming van woningen. Spouwmuurisolatie en zonnepanelen worden steeds meer toegepast door inwoners. Maar wat is de volgende stap? Waar kun je besparen en wat zijn de kosten? Op dinsdagavond 26 maart organiseert Energiek Velsen daarover een informatieavond.

Aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering (alleen voor leden van de coöperatie) begint de avond om 21.00 uur. Ook niet leden zijn van harte welkom. Een van de leden van de coöperatie zal vertellen over de stappen die hij gemaakt heeft om zijn huis in Velsen-Zuid nagenoeg energie-neutraal te maken.

Aansluitend is er tijd voor vragen en het delen van kennis. Meer informatie over de coöperatie: www.energiekvelsen.nl.
Datum: 26 maart Tijd: 21.00 uur Locatie: Pieter Vermeulen Museum in Driehuis. Aanmelden kan via informatieavond@energiekvelsen.nl