Beestebende aan de slag op het strand

Beestebende aan de slag op het strand
Foto RTV Seaport/PR

Op zaterdag 23 maart wordt van 10 tot 12 uur zwerfvuil opgeruimd in het gebied rond het Brakhuisje, het Kennemermeer en het IJmuiderstrand. Zoals elk jaar helpen de kids van de Beestebende en het Pieter Vermeulen Museum bij deze opschoonactie maar uiteraard is iedereen die wil helpen van harte welkom.

‘De Beestenbende kinderen ruimen altijd in de eigen omgeving op en elk jaar ruimen we samen een stuk van Velsen op’, vertelt Petra Bodenstaff, coördinator van de Beestenbende. Dit jaar vindt de opschoonactie plaats bij het BRAK! Wikkelhouse aan de kust van IJmuiden.‘

Aan het einde van de ochtend onthullen de kinderen van de Beestenbende samen met Wethouder Bram Diepstraten een Velsen Geen Bende bord en de stijlvolle Rauw Aan Zee prullenbak!