Nautische taxatie in Zee- en Havenmuseum

Nautische taxatie in Zee- en Havenmuseum
© RTV Seaport / PR

Dinsdag 12 maart is iedereen tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het gezellige museum café van het Zee- en Havenmuseum om (maritieme) stukken te laten taxeren door de taxateurs van het bekende Amsterdamse Venduhuis de Eland en de Zon.

Er liggen heel wat mooie spullen jarenlang op zolders en in kasten. Spullen waar anderen weer heel blij van worden en met wellicht ook een verrassende waarde. Denk hierbij aan schilderijen, porselein, instrumenten, scheepsantiek, scheepsmodellen, juwelen, horloges en eigenlijk alles wat binnen het brede thema ‘maritiem’ past.

Iedereen mag deze middag maximaal drie stukken laten taxeren. Ook kan men deze stukken meteen inbrengen voor de eerstvolgende veiling bij het Amsterdamse Venduhuis De Eland en De Zon.

De toegang is gratis en taxatie geschiedt op volgorde van binnenkomst. Het museum is deze middag gesloten.