Pianoduo Beth & Flo in ’t Mosterdzaadje

Pianoduo Beth & Flo in ’t Mosterdzaadje
Foto RTV Seaport/PR

Op zondag 10 maart om 15.00 uur brengen de pianistes Beth & Flo het programma Rachtime in ‘t Mosterdzaadje. De pianistes Elsbet Remijn en Claudette Verhulst die een klassiek recital nét even anders brengen dan gewoon, zetten in dit concert twee componisten tegenover elkaar: Rachmaninov uit het statige Rusland en Gershwin uit het bruisende New York.

Met o.a. de drie preludes van Gershwin en de Rhapsody in Blue, delen uit de Six Morceaux van Rachmaninov en scènes uit diens tweede pianoconcert, schetsen Beth & Flo een beeld van deze twee ogenschijnlijk verschillende zielen. Toch gaan uiteindelijk ‘summertime’ en ‘wintertime’ hand in hand, en wordt jazzy ragtime… Rachtime!
Verhalen, verrassingen en interactie met het publiek zijn belangrijke elementen in de concerten van Beth & Flo.

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29 , Santpoort-Noord
Vanaf een half uur voor aanvang is de zaal open.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk.