Eindelijk scoort én wint Telstar weer

Eindelijk scoort én wint Telstar weer
Foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

Het was een benauwde, maar Telstar heeft eindelijk weer eens een overwinning geboekt. In de uitwedstrijd tegen Jong Utrecht werd het 0-1 voor de Witte Leeuwen.

De weinige bezoekers op het Sportcomplex Zoudenbalch, het jeugdcomplex van FC Utrecht, kregen een leuke beginfase te zien. Na een kwartier spelen scoorde Telstar eindelijk weer eens. Melle Springer kon naar binnen komen vanaf de linkerkant en schoot in. Zijn geblokte schot kwam bij Anass Najah, die prachtig uithaalde: 0-1. Dat was het eerste doelpunt van Telstar sinds de thuiswedstrijd op 25 januari tegen Sparta (1-1).

Telstar was de betere ploeg en kreeg diverse kansen, maar die werden niet benut. In de eindfase kwamen de bezoekers ondanks een rode kaart voor de thuisploeg zelfs nog even onder druk te staan, maar de verdediging hield stand. De opluchting was groot, want sinds 10 december 2018 had de ploeg van Mike Snoei niet meer gewonnen. (Bron NHnieuws.nl)