Duo Smirnov & Ivanov met piano en viool

Duo Smirnov & Ivanov met piano en viool
© RTV Seaport / PR

De pianist Sergey Smirnov (Minsk), een graag geziene gast in ‘t Mosterdzaadje komt op zondag 3 maart om 15.00 uur met een nieuwe ster naar Santpoort, de violist Dmitry Ivanov.

Een op en top romantisch programma gaan ze uitvoeren. Grand Duo van Franz Schubert en de Sonate in A van Cezar Franck. Schubert voert de luisteraar mee in een wereld van prachtige melodieën waarin de viool lijkt te zingen. Cezar Franck schreef in 1886 deze beroemde en geliefde sonate als huwelijksgeschenk voor zijn vriend Eugène Isaye. Een onsterfelijk meesterwerk.

Dmitry Ivanov werd in Tasjkent, de hoofdstad van Oezbekistan, geboren en woont sinds 1993 in Nederland. Sergey Smirnov kwam vanuit Minsk in 2003 naar Nederland en studeerde in Den Haag bij Naum Grubert.