Puzzel- en spelletjesruilbeurs

Puzzel- en spelletjesruilbeurs
buurthuis De Spil

Elke derde woensdag van de maand (deze keer 20 februari) kunt u uw puzzel of spel gratis komen ruilen met andere liefhebbers in de koffiekamer Het Volkshuys in buurtcentrum De Spil aan de Frans Halsstraat 29 in IJmuiden. 

Naast het ruilen kunt u ook kopje koffie drinken en een babbeltje maken. U bent welkom van 10.30 tot 11.30 uur. Er is een groot  assortiment puzzels van 99 tot 2000 stukjes waar u uit kunt kiezen. Komt u een spel of puzzel ruilen, dan bent u verplicht om een andere weer mee te nemen. We doen dit alles met een gesloten beurs. Op deze manier hebben meerdere mensen enorm plezier van één en dezelfde puzzel en dat is leuk meegenomen.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen, dan bent u van harte welkom op de volgende ruilbeurs op 20 maart.