Heel Holland Rockt op 2 maart in Thalia

Heel Holland Rockt op 2 maart in Thalia
PR Foto

Op zaterdag 2 maart is in het Thalia Theater de tweede editie van Heel Holland Rockt! De bands Heeren van Haerlem en The Right Swipes spelen dan de hele avond de mooiste Nederpop Classics. Het belooft een muziekfeest te worden waarop jong en oud kunnen dansen, met volle borst kunnen meezingen of stil kunnen genieten.

‘Eind 2017 was de eerste editie een uitverkocht feest’, aldus de organisatoren Marcel Klingeler en Niek van Veelen. De twee zijn tevens bandlid van de Heeren van Haerlem. ‘Voor deze tweede editie doen we er nog een schepje bovenop en kiezen we voor de samenwerking met The Right Swipes. Zij spelen de Engelstalige Nederpop, wij zingen de nummers die in onze moertaal zijn geschreven. En in de finale zullen we nog een verrassingsact brengen!’

Alle grote Nederlandse rock- en pophelden passeren de revue’, zegt het enthousiaste tweetal. ‘Wij brengen met de Heren van Haerlem hits als ‘Ik Kan Het Niet Alleen’ van De Dijk en ‘Zoutelande’ van Bløf en ook bijvoorbeeld Ramses Shaffy. The Right Swipes spelen werk van the Golden Earing tot Racoon.’

Heel Holland Rockt! op 2 maart; zaal open om 20 uur, aanvang 21 uur. Kaarten à € 12,50 te koop via de website www.thaliatheater.nl