Chris van der Zwan gast bij Cultuur-uur

Chris van der Zwan gast bij Cultuur-uur
© RTV Seaport / PR
Donderdag 14 februari tussen 14 en 15 uur is Chris van der Zwan te gast in het radioprogramma Cultuur-uur, gepresenteerd door Anita Sanders. Bij de verkiezing van de IJmonder van het jaar waren er zes geweldige finalisten, die allemaal uitgebreid op gesprek komen bij RTV Seaports Cultuur-uur. Donderdag niet de winnaar maar wel een fantastische runner-up.

“Chris B. van der Zwan is volgens zijn ambassadeur Cor Oudendijk een echte IJmuidenaar, recht door zee en een gedreven man. Iemand die het sleepbedrijf Wijsmuller door slechte periodes heeft geleid, maar zich ook al jaren met hart en ziel inzet voor het lokale voetbal, voor zowel Stormvogels als Telstar. „Alle ups en downs heeft hij meegemaakt.”, aldus de IJmuider Courant.

Hij heeft ook een sociaal hart. Denk daarbij aan het project Thuis in de Wijk, de stichting van Telstar voor allerlei maatschappelijke projecten. Neem Playing for Success, dat kinderen met weinig zelfvertrouwen een positieve boost wil geven. Of Supporters voor Supporters, waarbij jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt twee dagen in de week werkervaring opdoen.
Genoeg stof om over te praten. Luister mee via de website van RTV Seaport, of via de radio op 107.8 FM.