Chris van der Zwam gast in Cultuur-uur

Donderdag 14 februari tussen 14 en 15 uur is Chris van der Zwan te gast in het radioprogramma Cultuur-uur, gepresenteerd door Anita Sanders. Bij de verkiezing van de IJmonder van het jaar waren er zes geweldige finalisten. Donderdag niet de winnaar maar wel een fantastische runner-up.

Chris B. van der Zwan is volgens zijn ambassadeur Cor Oudendijk een echte IJmuidenaar, recht door zee en gedreven. Iemand die het sleepbedrijf Wijsmuller door slechte periodes heeft geleid, maar zich ook al jaren met hart en ziel inzet voor het lokale voetbal, Playing for Success, dat kinderen met weinig zelfvertrouwen een positieve boost wil geven. Of Supporters voor Supporters, waarbij jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt twee dagen in de week werkervaring opdoen.

Luister kan via de website van RTV Seaport, of via de radio op 107.8 FM.