NieuwsPunt. – 11 februari 2019

NieuwsPunt. – 11 februari 2019
Foto: RTV Seaport

NieuwsPunt wekelijks radio nieuwsprogramma gepresenteerd door Sjoerd Dekker en Netty Struijs met deze week: Nieuws uit Velsen.

De uitagenda toegelicht door Gerardo Eijbersen van de VVV; Johan Zwakman, voorzitter wijkplatform IJmuiden-Noord over de gevolgen van de te plaatsen windmolens langs de noordkant van het Noordzeekanaal en de voorzitter Wijkplatform IJmuiden-Zuid Emiel Webbe over de afronding van de bouw op het voormalig terrein van het Zeewegziekenhuis en dat het tijd is voor actie om invulling te geven aan het terrein aan de Lange Nieuwstraat waar vroeger Albert Heijn stond.

Politiekcommentator Gertjan Huijbens geeft een toelichting op de raadssessie van donderdag 14 februari met de onderwerpen ontwikkelingsvisie van de binnenduinrand en de cultuurvisie. Na afloop van de sessies vindt in de burgerzaal voor inwoners om 21.00 uur een informatiemarkt plaats over de impulsprojecten zoals de ontwikkeling van kustplaats IJmuiden Seaport en de Rauwe loper, het aantrekkelijker maken van de entree van IJmuiden ter hoogte van het viaduct bij het Pontplein.

Uur 1:

Uur 2: