Telstar kansloos onderuit bij MVV

Telstar kansloos onderuit bij MVV

Na twee eerdere verdienstelijke gelijke spelen tegen NEC en Sparta, is Telstar vrijdagavond in Maastricht met 2-0 kansloos onderuit gegaan tegen MVV.

De thuisploeg kende een bliksemstart. Binnen één minuut kopte Anthony van den Hurk de bal uit een voorzet achter doelman Zonneveld. Het overtuigend begin leverde nog een goed schot voor MVV op, voordat Telstar iets beter in de wedstrijd kwam. Dat leverde nog geen echte kans op voor Velsenaren.

Het Maastrichts publiek wilde na ruim een half uur een strafschop na een handsbal, maar daar wilde de arbiter niets van weten. MVV bleef daarna dreigend voor het doel van de Witte Leeuwen. Maar tot na rust lukte het de Maastrichtenaren niet om hun overwicht in doelpunten uit te drukken. En dus was het wachten op een kans van Telstar, die er kwam toen invaller El Idrissi de paal raakte. Na een goed een uur spelen kwam MVV via opnieuw van den Hurk alsnog op 2-0.

Komende vrijdag is de van Cambuur afkomstige Karim Rossi speelgerechtigd. Hopelijk kan Telstar met deze nieuwe extra spits in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk wél potten breken.