Kantoor ABN AMRO Lange Nieuwstraat dicht

Kantoor ABN AMRO Lange Nieuwstraat dicht
Foto RTV Seaport/PR

Omdat steeds minder klanten het kantoor van de ABN AMRO aan de Lange Nieuwstraat bezoeken en vaker hun bankzaken online regelen, sluit de bank dit kantoor vanaf vrijdag 26 april 2019.

De pinautomaat aan de buitengevel van de bank blijft wel beschikbaar. Klanten kunnen voor hun verdere bankzaken terecht bij ABN AMRO medewerkers via het telefoonnummer 0900 0024 (lokaal tarief), die 24 uur per dag bereikbaar zijn en via Beeldbankieren, een persoonlijk, online videogesprek over financiële zaken. Oudere en minder mobiele klanten kunnen terecht bij de financiële zorgcoach. Die helpt onder andere bij het in de eigen omgeving leren omgaan met Internet en Mobiel Bankieren.

De medewerkers van het kantoor in IJmuiden werken voortaan in een ander ABN AMRO kantoor. Voor momenten dat klanten toch een kantoor willen bezoeken, kunnen zij terecht in het kantoor in Beverwijk aan de Breestraat 81 of één van de andere kantoren in Nederland.