Nieuw wegdek fietspad Duin en Kruidberg

Nieuw wegdek fietspad Duin en Kruidberg
foto RTV Seaport/PR

Omdat een nieuwe verharding van het fiets- en wandelpad wordt aangebracht wordt vanaf maandag 4 februari tot vrijdag 15 maart het pad afgesloten vanaf de ingang van Duin en Kruidberg tot en met het waterkraantje. Voor een volledige afsluiting is gekozen omdat er snel gewerkt moet worden want het broedseizoen komt eraan!

Fietsers kunnen via ingang Heerenduinen (Heerenduinweg, IJmuiden) door het duin naar ingang Bleek en Berg (Bergweg, Bloemendaal/ Santpoort-Zuid) en andersom.

Het werk bestaat verder uit het aanleggen van parkeerplekken voor mindervaliden en het aanbrengen van een stippellijn op de nieuwe verharding van het fiets/wandelpad om fietsers en wandelaars meer attent op elkaar te maken. De vele kuilen in het fietspad zijn straks verleden tijd! Vanaf half maart kan iedereen nog fijner wandelen en fietsen dan hiervoor. Het project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van provincie Noord-Holland.