IJmuidens echtpaar wint auto

IJmuidens echtpaar wint auto
Foto: Roy Beusker

Een bijzondere verrassing voor de familie Hill uit IJmuiden. Zij zijn één van de winnaars van een gloednieuwe auto. VriendenLoterij-ambassadeurs Irene Moors en Gerard Joling verrasten Hill met het goede nieuws.

Op uitnodiging van de VriendenLoterij werd het echtpaar Hill nietsvermoedend ontvangen bij het Apollo Hotel in Vinkeveen, waar hen samen met andere winnaars van de VriendenLoterij, een luxe luncharrangement stond te wachten. Wat de IJmuidenaren niet wisten, is dat zij naar huis ging met een gloednieuwe Volkswagen Polo! Mw. Hill (63) was samen met haar man Jos naar de uitreiking gekomen.

Mevrouw Hill is door het dolle heen: “Dit is ongelofelijk. Ik vond de lunch alleen al geweldig, en dan ga ik ook nog eens met een gloednieuwe auto naar huis. Echt fantastisch! Ik heb mijn dochter al een berichtje gestuurd, maar die kon het niet geloven. Normaal winnen we niet veel en ik dacht er zelfs al over om mijn loten op te zeggen. Ik ben blij dat ik dat niet heb gedaan!”