Open Dag bedrijfsschool Tata Steel

Open Dag bedrijfsschool Tata Steel
Foto RTV Seaport/PR

Op dinsdag 22 januari kunnen jongeren met belangstelling voor een uitdagende opleiding en baan in de techniek tijdens een Open Dag van 15.00 tot 20.30 uur kennismaken met de bedrijfsschool van Tata Steel in IJmuiden. Leerlingen, praktijkbegeleiders en docenten van de Academy van Tata Steel vertellen over de opleidingen en de carrièremogelijkheden bij het staalbedrijf.

Centraal staan onder meer de nieuwste technologie√ęn die tijdens de opleidingen aan bod komen, zoals 3D-printen, robotica en virtual reality. Tata Steel is een walhalla voor jongeren die zich willen ontwikkelen op het gebied van techniek.

Tijdens de Open Dag geven leerlingen, praktijkbegeleiders en docenten van de Academy van Tata Steel uitleg over de opleidingen en zijn er diverse workshops waarbij de bezoekers zelf hun techniekkennis in praktijk kunnen brengen.
Locatie Open Dag: Academy van Tata Steel, Rooswijkweg 61 in Velsen-Noord.