Alzheimer Trefpunt in de Hofstede

Alzheimer Trefpunt in de Hofstede
© Alzheimer Nederland

Maandag 21 januari is het Alzheimer Trefpunt in Wijkcentrum de Hofstede, Aletta Jacobsstraat 227, Velserbroek en begint om 19:30 uur. Het onderwerp is ‘Op een andere manier omgaan met dementie’.

Veel mensen met dementie vertonen vaak veranderend gedrag en veranderingen in hun karakter. De verschijnselen van dementie verschillen per persoon. Dit vraagt veel van de persoon zelf, maar ook van de mensen in hun omgeving. Het is niet altijd makkelijk om écht contact te maken met iemand met dementie. Hoe krijg je het contact waardevoller? Hoe ga je om met de veranderende situatie en gedragsveranderingen? Wat heeft iemand met dementie nodig?

Gespreksleider Mick Flieringa en gastspreker Mireille Oosterhof (trainer van de cursus ‘Anders omgaan met dementie’) laten u kennismaken met andere manier mogelijkheden. Zelf ervaren, oefenen en op die manier leren.