Vissenloop op weg naar eerste lustrum

Vissenloop op weg naar eerste lustrum
Foto RTV Seaport/PR

Burgemeester Frank Dales van Velsen gaf woensdag 16 januari officieel de aftrap voor het eerste lustrum van de Vissenloop van IJmuiden waarvan de vijfde editie op zondag 19 mei gehouden wordt. De Vissenloop is een wandelevenement waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het KWF.

Voorzitter Fred van Dam keek tijdens zijn toespraak terug naar de afgelopen vijf jaar en wierp een blik op de toekomst waarmee hij de wens uitsprak dat er nog meer wandelaars en bedrijventeams zich gaan inschrijven. De burgemeester was ervan overtuigd dat de organisatie er wederom een mooi evenement van gaat maken en was verheugd dat Velsen het KWF hiermee opnieuw op de kaart zet.

De burgemeester kocht een Vissenloopvlag en ontving uit handen van Fred van Dam het eerste lot. Hiermee werd officieel de inschrijving geopend via www.vissenloopijmuiden.nl