Twee sessies 17-1 in drie interviews

Twee sessies 17-1 in drie interviews

Donderdagavond 17 januari waren er twee raadsessies in het stadhuis. Zij gingen over het subsidiebeleid en de kaders van het financiële beleid. Raadsplein TV was er bij en nam de onderstaande interviews af.

Aan het begin van de live-uitzending blikte steunfractielid Semra de Boer-Kerkum (LGV) vooruit op de beide sessies:

Annette Baerveldt (D66) en Tilly Mastenbroek (VVD) na afloop van de sessie over de financiële kaders, die slechts 23 minuten duurde. Zij vertellen over de momenten waarop de raad controle kan uitoefenen:

Na afloop van de sessie over het nieuw te maken subsidiebeleid gaven Annekee Eggermont (CDA) en Ben Hendriks hun mening over de aanpak en inhoud van deze brainstormsessie met de raadsleden aan de hand van stellingen en voorbeelden: