Stratenteams Velserbroek in de startblokken

Stratenteams Velserbroek in de startblokken
Foto RTV Seaport/PR

Wie wordt de grote winnaar van de 29 editie van het Rabobank Stratenteams Toernooi in Velserbroek? Het team van de Grote Boterbloem, winnaar van 2018, zal de titel met man en macht verdedigen. Vrijdagavond 18 januari 18:00 gaat de bal rollen en zaterdag 19 januari is om 23:00 uur bekend welke 6 straten doorgaan naar de finaledag op zaterdag 26 januari.

De organisatoren Peter Geldof en Rob Tousain vieren dit jaar hun 25e organisatie jubileum. Hiermee is verzekerd dat de draaiboeken op orde zijn en met dank aan de Rabobank IJmond als hoofdsponsor en de vier sponsors: Van Waalwijk van Doorn makelaars, Braak Velsen, Winkelcentrum Velserbroek, Loodgieter en Installatiebedrijf HVH kijkt heel Velserbroek naar de komende week uit.