Optreden André Verhage in Engeland

Optreden André Verhage in Engeland
PR foto / Ron de Gruyl

Brexit of niet, André Verhage kan aan de slag in Engeland. De IJmuidense singer-songwriter is geboekt voor een optreden tijdens ‘the Slade Fans Convention 2019’ in Wolverhampton. Daarmee gaat een droom in vervulling voor de grote fan van de Britse rockband Slade, die in de jaren 70 ook in ons land zeer populair was.

Verhage kan als geen ander het repertoire van Slade vertolken. Voorheen met diverse bands en de laatste jaren solo, zichzelf begeleidend op gitaar. Wie met zijn ogen dicht naar André luistert, hoort leadzanger Noddy Holder zingen. Vooral met de beroemde Slade-song Merry Xmas everybody oogst Verhage veel succes. Daarmee wil hij ook midden in de zomer zijn optredens nog wel eens afsluiten.

De organisatoren van het Slade fan-festival hebben verheugd de komst bekend gemaakt van ‘Andrew Haegen’, zoals de IJmuidenaar zich in het buitenland noemt. Zij omschrijven hem als ‘uber-talented’. Het optreden van André Verhage is op zaterdagmiddag 19 oktober in The Slade Rooms in Wolverhampton, de hometown van de band (foto Ron de Gruyl).