Wie worden de Velsense sportkampioenen?

Wie worden de Velsense sportkampioenen?

Wie worden de Velsense sportkampioenen van 2018? De gemeente Velsen vraagt iedereen om kandidaten voor te dragen voor de titel van Velsense Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Talent (tot 18 jaar), Master (vanaf 40 jaar) en Gehandicapte Sporter van het jaar 2018.
De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Sportgala op vrijdag 8 maart 2019 in het Thalia Theater in IJmuiden. Bent u iemand die aan onderstaande voorwaarden voldoet of kent u iemand, of een team, dat aan onderstaande voorwaarden voldoet, geef deze sporter(s) dan vóór 21 januari 2019 op via de aanmeldknop op de website van www.sportgalavelsen.nl of stuur een e-mail naar sportgala@velsen.nl. De prestatie dient behaald te zijn in het kalenderjaar 2018 en de sport moet onderdeel zijn van een sportbond die aangesloten is bij het NOC*NSF. Een deskundige jury bepaalt wie de winnaars zijn. Wie kunnen genomineerd worden?
De individuele sporters die lid zijn van een Velsense vereniging; dat mag een niet-Velsenaar zijn die lid is van een Velsense vereniging of een Velsenaar die lid is van een niet-Velsense vereniging. Teamsporters die uit Velsen komen en lid zijn van een team dat niet uit Velsen komt worden individueel genomineerd. Hele teams, als het een Velsens team is, inclusief alle niet-Velsense leden.

Aan welke criteria moet de nominatie voldoen?
Als je 1e, 2e of 3e bent geworden bij een Nederlands kampioenschap van een toernooi of wedstrijdenreeks, Europees kampioenschap, Wereldkampioenschap, Wereldbekerkampioenschap, Europacupwedstrijd of bij wedstrijden van een vergelijkbaar niveau. Als je een individuele sportprijs hebt gewonnen van een officiële sportbond of als je een individuele sportprijs hebt gewonnen tijdens een internationaal toernooi.

Aanmelden.
Nominaties moeten vóór 21 januari 2019 worden doorgegeven via de aanmeldknop op de website van www.sportgalavelsen.nl Ook kunt u de nominaties mailen naar sportgala@velsen.nl Voor vragen kunt u ook bellen met Simon de Weers, afdeling Sportzaken gemeente Velsen: 06-28302505.

%d bloggers liken dit: