De Grote IJmuiden Quiz 2019 komt eraan

De Grote IJmuiden Quiz 2019 komt eraan
Foto: Erik Baalbergen

Voor het vierde achtereenvolgende jaar vindt op donderdagavond 7 maart 2019 de Grote IJmuiden Quiz plaats in het oer-IJmuidense Thaliatheater. Initiatiefneemster Nel Luiken zal teams van IJmuiden-kenners grondig aan de tand voelen over het verleden, heden en toekomst.

Teams van maximaal vijf personen kunnen zich aanmelden via het e-mailadres: nel.luiken@gmail.com met onderwerp ‘Aanmelding Grote IJmuiden Quiz’. Vermeld naam, mailadres en telefoonnummer van de teamleider en het aantal en namen van de overige teamleden. Ook losse deelnemers kunnen zich aanmelden. Op de avond zelf wordt gekeken of van deze losse aanmeldingen een team gevormd kan worden.

De kosten van deelname zijn 5 euro per persoon. De grote IJmuiden Quiz 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door Thalia Theater en Folkerts Design, Printing & Media.