Alles over afval in BRAK! IJmuiden

Alles over afval in BRAK! IJmuiden
© RTV Seaport / PR

Zaterdag 29 december organiseert Science Center BRAK! IJmuiden voor de tweede keer een gezinsactiviteit. Van 13.00 – 17.00 uur is jong en oud van harte welkom in en om het Wikkelhouse aan het Kennemermeer, de locatie waar BRAK! sinds augustus gevestigd is.

De middag staat in het teken van afval en recyclen: van een poppentheatervoorstelling over plastic soep, zelf plastic omsmelten en muziek maken met afval in het Afvallab tot een heuse training tot Samoerai-schoonmaker. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

De hele middag staat de warme chocomelk met wat lekkers bij een knapperend vuurtje klaar. Kijk voor het hele programma op www.brakijmuiden.nl. Meld je hier ook aan voor de theatervoorstelling om zeker te zijn van een plek.