Het Camus Trio in ‘t Mosterdzaadje

Het Camus Trio in ‘t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Wat een Romantisch programma heeft het Camus pianotrio uitgezocht voor het concert dat op zondag 9 december om 15.00 uur in ‘t Mosterdzaadje gegeven wordt. Met Mendelssohn en Schumann worden alle menselijke emoties en zijn extremen verklankt. De leden van het internationale Camus Trio zijn Raquel Garzás (piano), Fiona Robertson (viool) en Pau Marquès (cello).

Met hun lyrische en krachtige melodieën horen we weemoed, vreugde en leed. Deze muziek beschrijft hoe het individu zich tot de natuur en de samenleving verhoud. Veeleisend om uit te voeren en inspirerend om naar te luisteren. Deze muziekstudenten ontmoetten elkaar tijdens hun Master opleiding in Nederland. Zij worden als trio gecoacht door musici van grote naam.

De toegang is gratis op de Kerkweg 29 in Santpoort-Noord. Een bijdrage in de onkosten wordt op prijs gesteld. Een half uur voor aanvang is de zaal open.