AbbaUnplugged in Finse School Driehuis

AbbaUnplugged in Finse School Driehuis
Foto RTV SEaport/PR

Waar anderen ABBA groot neerzetten houden zij het klein, en vooral sfeervol. AbbaUnplugged bestaande uit de muzikant Ed Idema en de zangeressen Anita Sanders en Monique Hendriks treden zaterdag 8 december op in Driehuis.

Abba Unplugged maakt een kleine tour door Noord Holland. De start is op zaterdag 8 december in Driehuis in de oude Finse School aan de Driehuizerkerkweg. Wilt u er bij zijn, dan is alert reageren aan te raden, want het aantal kaartjes per datum is beperkt. Entree: 12,50 per kaartje via bericht op FB #AUAbbaUnplugged

De muziek is helemaal in handen van slechts één muzikant; Ed Idema, hij kiest beurtelings voor gitaar of piano en zet de nummers van Abba zeer knap en overtuigend neer samen met de twee zangeressen die ook nog eens onderling de bekende harmonieën van Annefried en Agneta uitwisselen.

%d bloggers liken dit: