Run2Day Sinterklaasloop

Run2Day Sinterklaasloop
RTV Seaport / Foto Ton van Steijn

Zondag 2 december 2018 kan jong en oud weer meedoen met de super gezellige Run2Day Sinterklaasloop in Santpoort-Noord. Ga voor de uitdagende 10 km, loop je eerste 5 km of ren samen met je kind de 1,2 km. Na afloop ligt voor elke deelnemer een overheerlijke verrassing klaar. De Run2Day Sinterklaasloop is een laagdrempelige en gezellige hardloopwedstrijd voor het hele gezin. Samen met de Zwarte Pieten zingen en dansen de kinderen zich warm. De allerjongsten rennen over de finish met papa of mama aan de hand. De 1,2 km jeugdloop is op en rond de baan en start om 10.45 uur. Het startschot van de 5 en 10 km Run2Day Sinterklaasloop klinkt om 11 uur. De start is vanaf de baan van atletiekvereniging Suomi en het parcours loopt langs de rand van de prachtige Kennemerduinen. De 10 km heeft een sportieve uitdaging over de Bergweg in Bloemendaal. Je krijgt een startnummer met elektronische uitslag. De voorinschrijving eindigt op 29 november 2018. Na-inschrijven doe je op de dag zelf vanaf 09.45 uur tot maximaal 15 minuten van te voren. Meer informatie op de website van AV Suomi.