Introductieavond bij Odd Fellows

Introductieavond bij Odd Fellows
© RTV Seaport / PR

Voor degenen die altijd al hebben willen weten wat de Odd Fellows zoal doen op een logeavond in het verenigingsgebouw aan de Stationsweg in Velsen-zuid, is er nu de mogelijkheid om dit zelf mee te maken op donderdag 29 november.

De ontvangst is die avond vanaf 19.30 uur. U wordt ontvangen door leden van de IJmondloge en Duinroosloge. De eerste kennismaking zal onder het genot van een kop koffie of thee best lukken. Daarna zullen wij ons nader aan u voorstellen o.a. met een stukje geschiedenis over onze organisatie. Met deze introductieavonden willen Odd Fellows mensen bereiken, waarvan zij menen dat die de extra factor bezitten, die hen tot een geschikt Odd Fellow zou kunnen maken, zoals levenservaring, leergierigheid, inhoud en persoonlijkheid.

Wilt u zich tijdig aanmelden voor deze avond bij de volgende personen; De heer H. Bouma, tel. 06-5369 8497, info@ind-part.com of de heer B. Wellink, tel. 0251-228268, bwellink@zonnet.nl