Sportcongres Velsen

Sportcongres Velsen
© RTV Seaport / PR
Woensdag 28 november om 19:30 uur wordt voor de 3e keer het Sportcongres Velsen in sporthal Zeewijk in IJmuiden georganiseerd. Het congres bestaat uit een afwisselend programma en is specifiek bedoeld voor sportverenigingen.
Zij kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod van workshops om hen op weg te helpen naar een (nog) sterkere sportvereniging. Daarnaast is er ruime mogelijkheid om te netwerken en de andere sportclubs te spreken. De volgende workshops komen aan bod: Hoe verduurzaam je je sportvereniging? De rookvrije sportomgeving, Het nieuwe BTW besluit en de gevolgen voor sportverenigingen,  Creatief denken; werken en behoud van leden, Welkom op de club: gastvrijheid en De maatschappelijke waarde van sport.
De inspiratiesessie wordt verzorgd door niemand minder dan ex-profvoetballer en voormalig technisch directeur van de KNVB, Hans van Breukelen. In deze presentatie vertelt hij over zijn ervaringen als sporter, bestuurder en adviseur. Na afloop ontvangen alle sportverenigingen een gesigneerd boek van hem.