Open Dag bedrijfsschool Tata Steel

Open Dag bedrijfsschool Tata Steel
© RTV Seaport / PR

Op dinsdag 27 november kunnen jongeren met belangstelling voor een uitdagende opleiding en baan in de techniek tijdens een Open Dag van 15.00 tot 20.30 uur in de Academy van Tata Steel, Rooswijkweg 61 in Velsen-Noord kennismaken met de bedrijfsschool van Tata Steel.

Leerlingen, praktijkbegeleiders en docenten van de Academy  vertellen over de opleidingen en de carrièremogelijkheden bij het staalbedrijf. Bezoekers kunnen ook kennismaken met de nieuwste technologieën die tijdens de opleidingen aan bod komen, waaronder 3D-printen, robotica en virtual reality. Tata Steel is een walhalla voor jongeren die zich willen ontwikkelen op het gebied van techniek. De mogelijkheden daartoe zijn legio.

Het is mogelijk om je al op de Open Dag in te schrijven voor een van de opleidingen. Veelal zijn de opleidingen al kort na de Open Dag vol.