DUO stART in ‘t Mosterdzaadje

DUO stART in ‘t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Twee uit Roememië afkomstige musiciennes, de pianiste Anamaria Stamp en de fluitiste Teodora Ducariu vormen samen het Duo stART en zijn op vrijdag 23 november om 20.00 uur te gast in ‘t Mosterdzaadje. Hun programma is een groot pleidooi voor hedendaagse muziek. Ze promoten met groot succes muziek van Roemeense, Zwitserse en Nederlandse componisten. Op het programma dit concert Daniel Schnyder, Gotthard Odermatt, Felicia Donceanu en Georges Enescu.

Anamaria Stamp zal de stukken tijdens het concert mondeling toelichten.

Anamaria woont in Nederland en Teodora in Zwitserland. Hun samenwerking ontstond bij een interpretatie wedstrijd van hedendaagse muziek. De componist Daniel Schnyder bracht ze bij elkaar en nu zijn ze een veelgevraagd en zeer gewaardeerd duo.