BOMS speelt ‘Levenslang’

BOMS speelt ‘Levenslang’
Foto RTV Seaport/PR

Vanaf donderdag 15 tot en met zondag 18 november wordt de Felison Cruise Terminal aan de IJmondhaven omgetoverd tot een heus theater voor de musical ‘Levenslang’ opgevoerd door musicalvereniging BOMS.

In deze musical met vrolijke, donkere en soms aangrijpende kanten wordt kennis gemaakt met de bewoners van vrouwengevangenis De Sluis. Dit huis van bewaring wordt bevolkt door vele kleurrijke types met als directeur bikkelharde vrouw Baay.

Het Witte Theater was jarenlang de thuisbasis voor Boms. De vereniging heeft nu een mooie ambiance gevonden in de Felison Cruise Terminal aan de IJmondhaven. Kaarten voor de voorstellingen donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 november om 20.00 uur en zondag 19 november om 14.00 uur zijn te verkrijgen via mailadres info@musicalgroepboms.nl, via de website www.musicalgroepboms.nl of telefoonnummer 06-13033080.