Marjolein Meijers in ‘t Mosterdzaadje

Marjolein Meijers in ‘t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Gelukkig voor haar vele fans blijft Marjolein Meijers ‘t Mosterdzaadje trouw en komt ze samen met haar vaste begeleiders Onno en Walter Kuipers op vrijdag 16 november om 20.00 uur een optreden verzorgen. Iers, Folk, Americana, Balkan, eigen liedjes en smeuïge verhalen.

Marjolein Meijers maakt muziek, al een leven lang. Met het programma  ‘40 jaar muziek’ maakt ze een persoonlijke muzikale reis door haar leven. Samen met de broers Walter en Onno kuipers zet ze een programma neer waarin vrolijkheid, verdriet, uitzinnigheid en verbazing zich in een recordtempo afwisselen. Veertig jaar muziek is een wereldreis die vertrekt uit Rotterdam (de thuishaven van Marjolein) naar Ierland , komt in Bulgarije en Turkije terecht, waarna met een grote zwaai Amerika bereikt wordt.