Bombs speelt ‘Levenslang’

Bombs speelt ‘Levenslang’
© RTV Seaport / PR

Na “Souvenirs”, de jubileumvoorstelling van BOMS in 2017, werd het tijd voor een fonkelnieuwe musical, helemaal op het lijf geschreven van deze getalenteerde groep zangers, dansers en spelers. Het resultaat: de musical LEVENSLANG.

In deze musical maken we kennis met de bewoners van vrouwengevangenis De Sluis. Dit huis van bewaring wordt bevolkt door vele kleurrijke types: van de opvliegerige Bertha tot de lieve oude Elisabeth, van de verslaafde Maria tot de altijd zieke Willy. Ook onder het personeel vinden we de meest uiteenlopende karakters, elk met een eigen verhaal.  Onder hen: de bikkelharde vrouwelijke directeur Baay.

Het leven van de Sluis-bewoners wordt op z’n kop gezet door de komst van Petra, een undercover-journalist van het plaatselijke Nieuwsblad. Zij is getipt door een klokkenluider uit de gevangenis. In het bijzonder over de wantoestanden daar.

De musical wordt gespeeld in de Felison Cruise Terminal aan de Cruiseboulevard 10, 1976 AB IJmuiden, welke verrassend tot volledig theater wordt omgebouwd. Er wordt gespeeld op  donderdag 15 november, vrijdag 16 november en zaterdag 17 november om 20.00 uur en op zondag 19 november om 14.00 uur.

Kaarten zijn te verkrijgen via  ons mailadres info@musicalgroepboms.nl, via de website www.musicalgroepboms.nl of telefoonnummer 06-13033080 (Hanneke).